Heilig Bloedprocessie Boxtel
De terugkomst

Bloedmirakelse Avond.

Op zondag 16 juni trekt de Bloedprocessie vanaf drie uur weer door de straten van Boxtel. Deze processie met zo'n 500 figuranten in historische kostuums is een eerbetoon aan het Heilig Bloedwonder.

Jaarlijks komen vele duizenden bezoekers naar dit bijzondere spektakel. Zij laten zich verrassen door muziek, zang, voordracht, ritme en kleur. In aanloop naar dit bijzondere evenement zal er op woensdag 12 juni aanstaande een 'Bloedmirakelse avond' worden georganiseerd.

Het onderwerp is: De terugkomst van de Heilig Bloeddoek naar Boxtel. Het zal een avondvullend programma worden met een boeiende lezing over de terugkomst van de Heilig Bloeddoek naar Boxtel. De avond zal worden opgeluisterd door passende muziek en zal plaatsvinden in de Openbare Bibliotheek, Burgakker 4 in Boxtel.


Deze bijzondere Bloedmirakelse Avond vindt plaats op woensdagavond 12 juni in de Openbare Bibliotheek, Burgakker 4 in Boxtel.
Aanvang 20:15 uur. Toegang: €12,50.
Voorverkoop met korting: maak voor 2 juni €11,00 over op IBAN NL18 RABO 0162 404 794 o.v.v. uw naam en Bloedmirakelse Avond. Kaarten liggen klaar bij de ingang van de bibliotheek.