Heilig Bloedprocessie Boxtel
Scoor voor je club

Scoor voor je club

De Heilig Bloedstichting heeft geld nodig om alle activiteiten te kunnen betalen. Een mooie manier om geld te doneren is: "Scoor voor je Club".

Een aantal winkeliers in Boxtel (méér dan 25 !) is hierbij aangesloten en die winkeliers geven een bepaald percentage van de aankoop van een donateur door aan de clubs die meedoen. Voorbeelden van Boxtelse winkels die meedoen: de Hema, le Temps Perdu, Diaan Mode, Dizyn, Schoenmaker Bas, Brasserie Cis etc. Deze actie kost de donateur dus geen geld! De winkeliers betalen een percentage van jouw aankoop aan de Heilig Bloedstichting.

Wie hieraan mee wil doen moet een app downloaden op de mobiele telefoon: Dappre. Die ziet er zo uit:

Deze app (overigens van een bedrijf dat in Boxtel is gevestigd!) is zowel in de App Store van Apple als in de Play Store van Google te verkrijgen.
De donateur selecteert in deze app een club (dat is dus Heilig Bloedstichting Boxtel) en vervolgens koppelt hij zijn bankrekening daaraan. Als de donateur daarna in een van de aangesloten winkels iets gaat kopen, dan hoeft hij alleen maar te betalen met zijn bankpasje of mobiele telefoon. Het bedrag van de schenking van de winkelier wordt dan automatisch naar Heilig Bloedstichting Boxtel overgemaakt.
De koppeling aan de bankrekening (of bankrekeningen als er meer gebruikt worden) is 100 dagen geldig en daarna moet de donateur die weer bevestigen in de app.

Als dit voor een donateur buiten zijn digitale mogelijkheden ligt, dan zou wellicht een van de kinderen of kleinkinderen kunnen helpen. En het zou ook fijn zijn als deze oproep met zoveel mogelijk familie en bekenden zou worden gedeeld.

De Heilig Bloedstichting Boxtel hoopt dat deze gemakkelijke en gratis manier van doneren veel mensen aanspreekt. In het jaarverslag van de stichting zal worden gemeld hoeveel sponsorgeld dit oplevert!